• NEBANNER

Monomer Fungsional Fluoroalkyl Meth

  • Perfluorohexyl iodide

    Perfluorohexyl iodide

    NO CAS: 355-43-1

    Sipat fisik sareng kimia:

    Rumus:C6F13 Abdi

    Beurat molekular:445.95

    Bp:117°

    Mp:-45°C

    Indéks réfraktif:1.329

    Kapadetan:2,063 g/cm3

    Titik lebur: -45°C

    Titik didih: 117°C (lit.)

    Kapadetan: 2.063g/mL dina 25°C (lit.)

    Indéks réfraktif: n20/D1.329(lit.)

    Kaayaan Panyimpen: Simpen di tempat anu poék, Disegel dina garing, Suhu Kamar

    Kalarutan: DMSO (Rada), Métanol (Rada)

    Wangun: Minyak

    Warna: Pink Muda

    beurat spésifik: 2.063

    Kaleyuran cai: teu leyur

    Sensitipitas: Sénsitip Cahaya

    BRN: 1802118

    Stabilitas: Stabil

  • 2- (Perfluorobutyl) étil métakrilat

    2- (Perfluorobutyl) étil métakrilat

    Rumus: C10H9F9O2
    Beurat molekular: 332,16
    Bp: 60°
    Titik nyala: 77°C
    Indéks réfraktif: 1.353
    Kapadetan: 1,402 g / cm3

    Kamurnian: 97%

    Kaayaan Panyimpenan: Disegel dina garing, 2-8 ° C

  • 1H,1H,5H-Octafluoropentyl Metacrylate (OFPMA)

    1H,1H,5H-Octafluoropentyl Metacrylate (OFPMA)

    NO CAS: 355-93-1

    Rumus:C9H8F8O2

    Beurat molekular:300.15

    Bp:88 °C40mm Hg (lit.)

    Fp:8-12°C

    Kapadetan:1,432 g/mL dina 25 °C (lit.)

    Indéks réfraktif:n20/D 1.358 (lit.)

    Kaayaan Panyimpenan: Tetep Tiis

    beurat spésifik: 1,50

    BRN: 1801409

  • 2-(Perfluorohexyl) Étil Méthacrylate (PFHEMA)

    2-(Perfluorohexyl) Étil Méthacrylate (PFHEMA)

    NO CAS: 2144-53-8

    Rumus:C12H9F13O2

    Beurat molekular:432.18

    Bp:92 °C8mm Hg (lit.)

    Fp:> 230 °F

    Kapadetan:1,496 g/mLdina 25 ° C (lit.)

    Indéks réfraktif:n20/D 1.346(lit.)

    Purity (GC): ≥95,0%

    pH (20 ℃): 6-7

    Titik didih: 92 °C8 mm Hg(lit.)

    Kapadetan: 1,496 g/mL dina 25 °C (lit.)

    Indéks réfraktif: n20/D 1.346(lit.)

    Titik Nyala: >230 °F

    Kaayaan neundeun: 2-8°C

    beurat spésifik: 1,496

  • Fluoroalkil (meth) akrilat

    Fluoroalkil (meth) akrilat

    NO CAS: 1799-84-4

    Sipat fisik sareng kimia:

    Rumus:C10H9F9O2

    Beurat molekular:332.16

    Bp:60°

    titik kaingetan:77°C

    Indéks réfraktif:1.353

    Kapadetan:1,402 g/cm3

    Kasucian:97%

    Titik didih: 60 °C

    kapadetan: 1,402

    Indéks réfraktif: 1,353

    Titik nyala: 79 °C

    Kaayaan Panyimpenan: Disegel dina garing, 2-8 ° C

    beurat spésifik: 1,402

  • 2- (Perfluorobutyl) étil akrilat

    2- (Perfluorobutyl) étil akrilat

    NO CAS: 52591-27-2

    Rumus:C9H7F9O2

    Beurat molekular:318.14

    Bp:160°

    Mp:-68°C

    Kasucian:97%

    Titik didih: 164 °C

    kapadetan: 1,414

    Indéks réfraktif: 1.310

    Titik nyala: 52 °C

    beurat spésifik: 1,440